Välkommen till en Digital Låssmed®. Vi är en säkerhetsexpert specialiserad på digitala låssystem och enklare nyckelhantering för bostadsrätter och flerbostäder. Vi kan digitala lås och anpassar dem efter dagens behov och framtidens krav på digitalisering.

Digitala låssystem ger säkrare nyckelhanteringen

Genom att välja ett digitalt låssystem ökar säkerheten, du får full kontroll på nyckelhanteringen och du spar på miljö och plånbok. Med Digital Låssmeds internetbaserade tjänst – Låsportalen – har du tillgång till datalagring av fastighetens alla dokument. Låsportalen är utvecklad för att underlätta vardagen för fastighetsägare och fastighetsförvaltare genom att samla fastighetsdokument, ärendehistorik och nyckelkvittenser på en och samma smidiga plattform.

Låsportalen finns även som App för boende och är den del av Låsportalen där boende själva kan dela tillfälliga digitala nycklar genom ett sms. Boende kan även se sina nycklar, beställa extra och spärra dem i Appen. Bekymmersfritt för den boende och tidsbesparande för den som är nyckelansvarig.

Så smidigt, jag vill veta mer.

Därför ska du välja oss som är en Digital Låssmed®

Vi har marknadens högsta kompetens inom digitala låssystem. Genom gedigen erfarenhet av kompletta låssystem och digitala tjänster, i kombination med högsta kundfokus och förståelse för både arbetsprocess och driftsättningsrutiner har en kvalitetsgaranti under det registrerade varumärket Digital Låssmed® tagits fram. Detta för att du ska få den bästa digitala låsleveransen med maximal utväxling och största kundnytta. Digital Låssmed® är en kvalitetsstandard som tagits fram för att den digitala låstekniken ska komma till sin fulla rätt och utformas optimalt utifrån varje unikt kundbehov. Vill du veta mer om Digital Låssmed? Läs om konceptet på digitallassmed.se eller ring oss på 019-20 71 90 (Örebro) eller 054-18 61 00 (Karlstad).